«Форсаж 9»: миле закулісне фото від Наталі Еммануель

17 серпня 2019,  22:46 | Новини фільмів

Актриса Наталі Еммануель поділилася новим знімком зі знімального майданчика очікуваного екшену «Форсаж 9», який точно змусить вас посміхнутися.

30-річна актриса, яку ви також можете знати завдяки ролі Міссандеї в хітовий серіалі «Гра престолів», опублікувала в Instagram милий знімок з собою та своїм улюбленим псом, який був зроблений в гримерному трейлері «Форсажу 9»:

«Обіймашки з мамою, поки їй роблять зачіску і макіяж для "Форсажу 9"». #песдитина #деньпривединароботусвогопсадитину #гримернийтрейлер #люблюйого

У цій мегапопулярній франшизі Еммануель втілює талановитого хакера на ім'я Рамзі. Вона вперше з'явилася в «Форсажі 7», який вийшов у 2015 році, а через два роки повернулася в «Форсажі 8».

Разом з нею в новій главі пригод гонщика Домініка Торетто і його сім'ї зіграють Він Дизель, Мішель Родрігес, Шарліз Терон, Джордана Брюстер, Тайріз Гібсон, Лудакріс та Гелен Міррен.

Українська прем'єра фільму «Форсаж 9», в режисерському кріслі якого знаходиться Джастін Лін, очікується 21 травня 2020 року.

23933 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: