Кривава весільна сукня: дивимося фічуретку трилера «Гра в хованки»

16 серпня 2019,  16:20 | Новини фільмів

Цікава фічуретка горор-трилера «Гра в хованки», якою поділилася студія Fox Searchlight, присвячена весільній сукні головної героїні, в якій їй доводиться весь фільм боротися за виживання.

«Гра в хованки» починається як ідилічна історія нареченої Грейс (Самара Вівінг), яка виходить заміж за чоловіка своєї мрії Алекса (Марк О'Брайєн) і з нетерпінням чекає, коли стане частиною його великої та дружньої родини. Але в першу шлюбну ніч родичі починають полювання на наречену, і вона швидко змінює про них свою думку і бере в руки рушницю.

Художником по костюмах «Гри в хованки» виступає Ейвері Плюз, яка розповідає в фічуретці, що всього для головної героїні було зшито 17 весільних суконь різного ступеня подертості та кількості крові на них. Наряд Грейс спеціально був створений з багатьох шарів, щоб по ходу розвитку сюжету вона могла відривати від нього шматки, наприклад, щоб перев'язати рану.

Колега Вівінг Марк О'Брайєн, який грає її екранного нареченого, захоплюється тим, що вона переживає все це божевілля, весь час будучи у весільній сукні, і зазначає, що в цьому є щось круте.

Режисерами фільму виступають Метт'ю Беттінеллі і Тайлер Джіллетт, які розповідають у відео, що сукні головної героїні є метафорою всієї цієї історії, яка починається як класична казка, а потім поступово деградує і перетворюється на жахливий кошмар.

Українська прем'єра трилера «Гра в хованки» відбудеться через тиждень, 22 серпня.

2722 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: