Новий постер серіалу «Бетвумен» представляє лиходійку-психопатку Еліс

15 серпня 2019,  23:41 | Новини серіалів

Тремтіть, жителі Ґотема. Божевільна лиходійка на ім'я Еліс готова влаштувати у вашому місті справжній хаос. А ви ризикнете зазирнути їй в очі на персональному постері супергеройського серіалу «Бетвумен»?

Серіал «Бетвумен», який є частиною всесвіту Arrowverse і заснований на коміксах DC, розповість про те, як Кейт Кейн (Рубі Роуз) одягається в костюм кажана і стає новою захисницею Ґотема.

У 1 сезоні вона зіткнеться з психопаткою Еліс та її жорстокою бандою Wonderland Gang, чия назва відсилає до казки «Аліса в Країні чудес».

Роль Еліс виконає актриса Рейчел Скарстен, яку ви раніше могли бачити в серіалах «Царство» і «Хижі пташки».

Під час інтерв'ю для TVLine актриса розповіла, що її Еліс кидається з «адекватності у повне божевілля», а її головною метою є «правити Ґотемом і створювати хаос», в чому вона сподівається досягти успіху, оскільки з міста зник Бетмен.

Також Скарстен натякнула, що з одним з персонажів у Еліс будуть свої рахунки, але вона поки не може розкрити, з ким саме.

Разом з Роуз і Скарстен постійних героїв 1 сезону зіграють Дюгрей Скотт (Джейкоб Кейн, батько Кейт), Меган Тенді (Софі Мур, колишня дівчина Кейт), Камрус Джонсон (вчений-винахідник Люк Фокс, який працював на Бетмена) та Ніколь Кан (Мері Гамільтон, зведена сестра Кейт).

Прем'єрна серія «Бетвумен» вийде на екрани 6 жовтня.

2668 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: