Справжня королева: Мішель Пфайффер на новому кадрі фентезі «Чаклунка 2»

15 серпня 2019,  23:06 | Новини фільмів

Новий кадр пригодницького фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви» представляє героїню Мішель Пфайффер у всій її королівській красі.

У сиквелі фільму «Чаклунка» («Малефісента») Пфайффер втілює злісну королеву Інгріт, мати принца Філліпа, який хоче одружитися на принцесі Аврорі. Філліп і Аврора дуже кохають одне одного, але хрещеній феї принцеси Малефісенті з першого погляду не подобається королева Інгріт. Незабаром ситуація між ними загострюється і починається масштабний конфлікт між людьми й чарівними істотами.

В образі рогатої феї Малефісенти у фільмі «Чаклунка: Повелителька темряви» повертається Анджеліна Джолі, і якщо вам подобаються ті вбрання, в яких вона з'являється в трейлерах, ви напевно оціните й шикарні вбрання королеви Інгріт, одне з яких можна розглянути детальніше на новому кадрі.

За костюми в сиквелі відповідає лауреатка премії «Еммі» Еллен Мірожник, яка придумала костюми для мюзиклу «Найвеличніший шоумен».

Ви можете побачити, як Малефісента використовує свої сили проти королеви Інгріт в першому ТБ-ролику фентезі «Чаклунка: повелителька темряви», який показує, що королева Інгріт не боїться забруднити руки сама і бере в них арбалет, щоб підстрелити фею.

Українська прем'єра фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», де разом з Джолі і Пфайффер зіграють Ель Фаннінг, Гарріс Дікінсон, Ед Скрейн, Чіветель Еджіофор і Сем Райлі, відбудеться 17 жовтня.

2912 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: