Нові кадри і ТБ-ролик фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі

12 серпня 2019,  14:29 | Новини фільмів

На вихідних студія Disney поділилася першим ТБ-роликом свого очікуваного фентезійного фільму «Чаклунка: Повелителька темряви», де героїня Анджеліни Джолі показує свій гнів і свої суперсили.

Готові повернутися у світ казкової лиходійки Малефісенти та її хрещениці принцеси Аврори? У продовженні «Чаклунки» принцеса збирається заміж за свого коханого принца Філіпа, але її хрещена фея Малефісента налаштована проти їхнього шлюбу, оскільки вважає, що кохання не приносить нічого хорошого.

Під час знайомства з королевою Інгріт, матір'ю принца Філіпа, Малефісента лише зміцнюється в своїх переконаннях, і скоро між людьми й чарівними істотами починається масштабний конфлікт, де Аврорі потрібно буде обрати одну сторону.

Анджеліна Джолі повертається в сиквелі в образі прекрасної та небезпечної Малефісенти, а Аврору знову втілює Ель Фаннінг.

Злу королеву Інгріт зіграє Мішель Пфайффер, а також компанію їм складуть Гарріс Дікінсон, Ед Скрейн, Чіветель Еджіофор і Сем Райлі.

Українська прем'єра фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», яку зняв режисер фільму «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» Гоакім Роннинг, відбудеться восени, 17 жовтня.

2751 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: