Перший погляд на Джонні Деппа і Марка Райленса у фільмі «В очікуванні варварів»

9 серпня 2019,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Венеціанського кінофестивалю в мережі з'явився перший кадр екранізації роману Дж. М. Кутзее «В очікуванні варварів», в якій зіграє номінант на премію «Оскар» і зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Джонні Депп.

Драма «В очікуванні варварів» слідує за світовим суддею великої прикордонної застави, поки безрозсудна поведінка «Імперії», якій він служить, погрожує спровокувати варварське вторгнення. Він починає сумніватися в імперіалізмі, коли рятує молодого «варвара» (одного з корінних жителів країни) і розуміє, що все не так, як здається. Після болісної втечі він був заарештований своїми людьми і кинутий до в'язниці, але в кінцевому підсумку йому вдається втекти і стати натхненником та лідером для інших.

Перший кадр фільму дозволяє розглянути героя Деппа, полковника Джолла, в його синій військовій формі з плащем, а за ним йде головний герой у втіленні лауреата премії «Оскар» Марка Райленса.

Разом з Деппом та Райленсом на екрані можна буде побачити Роберта Паттінсона, Гаррі Меллінга, Давіда Денсіка, Сема Ріда і Грету Скаккі.

Режисером адаптації книги Кутзее виступає колумбійський кінематографіст і лауреат багатьох міжнародних кінофестивалів Сіро Герра, який зняв картини «Обійми змія» та «Перелітні птахи».

Нещодавно Депп зіграв темного чарівника у фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і виконав головну роль у драмі «Річард говорить "Прощавай"».

Фільм «В очікуванні варварів» увійшов до програми Венеціанського кінофестивалю, який проходитиме з 28 серпня по 7 вересня.

4256 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: