Чорний Супермен і його криптоніт: з'явився новий кадр бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу»

5 серпня 2019,  00:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився дуже крутим кадром пригодницького екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу», на якому він бореться з Ідрісом Ельбою, і розповів про роботу з цим «неймовірно талановитим актором».

На честь виходу фільму «Форсаж: Гоббс та Шоу» у світовий прокат Скеля опублікував у суботу на своєму Instagram новий неймовірний кадр з собою в образі Люка Гоббса і головним лиходієм Брікстоном у втіленні Ельби з чудовими словами на адресу колеги:

Чорний Супермен зустрічає свій криптоніт. Величезне спасибі моєму братові по зброї (буквально) Ідрісу Ельбі за його 100% відданість цій ролі єдиного і неповторного Брікстона, відомого як Чорний Супермен. Він неймовірно талановитий як актор, став моїм відмінним партнером в розширенні нашої франшизи і, що найголовніше, він дуже хороший чувак.

І наприкінці актор і продюсер додав, що хотів би ще попрацювати разом з Ельбою:

До нашого наступного танцю побачимося в майбутньому, брат.​

В коментарі до цього посту Ельба гаряче подякував Джонсону, другій зірці фільму Джейсону Стейтему і режисеру Девіду Літчу за можливість стати частиною франшизи «Форсаж»:

Спасибі тобі, ДіДжей... Я плачу... Ні, я буквально плачу на цій фотографії, ти стискаєш хребет за мільярд доларів! Це так рідко буває, щоб запрошений актор отримував такий внесок, який ти, Джейсон та Девід дали мені, особливо в рамках такої франшизи, що склалася, як «Форсаж». Я ріс на цьому досвіді: починаючи від набору навичок... до мого его! А якщо серйозно, то головне, чому я навчився, це важко працювати і бути хорошою людиною це шлях до успіху. Вітаю з великими прем'єрними зборами, ти на це заслуговуєш.

Сподіваємося, що Стейтем не буде сильно ревнувати, коли прочитає це у своїй стрічці. У будь-якому випадку прем'єрні збори в $180,8 млн його як ще одного продюсера даного спін-оффуповинні порадувати.

Читайте нашу рецензію на екшен «Форсаж: Гоббс та Шоу», який є одним з головних фільмів цього літа.

4049 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: