Тайка Вайтіті напише й зніме «Тор 4»

18 липня 2019,  01:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Marvel Studios дала зелене світло супергеройському екшену «Тор 4», режисером якого буде Тайка Вайтіті.

Навесні актриса Тесса Томпсон, яка грає у фільмах Marvel Валькірію, згадала в інтерв'ю, що Вайтіті збирається повернутися в режисерському кріслі наступної пригоди бога грому Тора, а тепер це підтверджено офіційно.

Вайтіті, який зняв найкращий сольник Тора на сьогоднішній день «Тор: Рагнарок», працює над сценарієм «Тора 4», але його сюжет, зрозуміло, поки тримається в найбільш строгому секреті в дусі Marvel.

Заради повернення до світу супергероїв режисер відклав екранізацію манги «Акіра», чий реліз був раніше запланований на травень 2021 року, але тепер буде перенесений на невизначений час.

В образі улюбленого асгардійського супергероя в «Торі 4» на екрани повернеться Кріс Гемсворт, а компанію йому в кадрі складе Томпсон поки тільки їхня участь у четвертому сольнику про Тора підтверджена.

Нещодавно Гемсворт і Томпсон можна було побачити в блокбастері «Месники: Завершення», в фіналі якого шляхи їхніх персонажів розійшлися: Тор офіційно призначив Валькірію лідером асгардійського народу, який знайшов притулок у Норвегії, а сам полетів з Вартовими Галактики борознити простори космосу. Так що майбутнє може принести Тору й Валькірії будь-які сюрпризи і випробування, як на Землі, так і на інших планетах.

Зараз в кінотеатрах можна побачити новий супергеройський екшен від Marvel Studios «Людина-павук: Далеко від дому», який є другим сольником про юного супергероя Тома Голланда.

1700 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: