Дивимося трейлер мелодрами «Сонце також зірка» з Ярою Шахіді і Чарльзом Мелтоном

6 липня 2019,  15:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Подорослішали» Яра Шахіді і Чарльз Мелтон з «Рівердейла» закохуються в Нью-Йорку в сучасній американській історії кохання «Сонце також зірка», яку зняла режисер Рі Руссо-Янг.

Офіційний синопсис мелодрами «Сонце також зірка», заснованої на бестселері письменниці Ніколи Юн:

Студент-романтик Деніел Бей (Мелтон) і прагматик з Ямайки Наташа Кінгслі (Шахіді) знайомляться і закохуються одне в одного під час одного чарівного дня в шумному Нью-Йорку. Іскри негайно пролітають між цими двома незнайомцями, які, можливо, ніколи не зустрілися б, якби доля не дала їм невеликий поштовх. Але чи буде долі достатньо, щоб перетворити цих підлітків з нещасних на щасливих в коханні? За всього лише кілька годин, що залишилися на годиннику, в останній день перебування дівчини в США. Наташа бореться з депортацією своєї сім'ї так само відчайдушно, як і з подаючими надії почуттями до Деніела, який так само старанно працює над тим, щоб переконати її, що їм судилося бути разом.

Компанію Шахіді і Мелтону в кадрі складе номінант на премію «Золотий глобус» Джон Легуізамо, відомий завдяки фільмам «Мулен Руж» та «Джон Уік 2».

В український прокат фільм «Сонце також зірка» вийде 25 липня.

1999 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: