Постер повторного релізу фільму «Месники: Завершення» став триб'ютом Тоні Старку

2 липня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий постер супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Месники: Завершення» присвячений тому самому героїчному вчинку Залізної людини.

На честь повторного релізу фільму «Месники: Завершення» в кінотеатрах, який відбувся дуже рано, і тому йому поки не вдалося побити рекорд бокс-офісу «Аватара», компанія Marvel Studios представила новий постер, на якому зображена нова Рукавичка Нескінченності Рукавичка Залізної людини.

Під час фінальної битви з Таносом (Джош Бролін) наприкінці фільму Тоні Старку (Роберт Дауні мол.) вдалося вкрасти камені з його Рукавички Нескінченності, після чого він помістив їх на свою руку в костюмі Залізної людини і зміг клацнути нею, щоб знищити Таноса. На жаль, ця перемога далася ціною його життя.

На постері відсутня назва блокбастера, зате під Рукавичкою розташоване зворушливе послання Тоні від усіх нас:

Ми любимо тебе 3000.

Залізна людина був не єдиним з шістки оригінальних Месників, хто пожертвував собою заради порятунку половини всесвіту. Наташа (Скарлетт Йоханссон) стрибнула зі скелі на Вормірі, щоб Клінт (Джеремі Реннер) здобув Камінь Душі, і вони змогли переписати минуле.

Прем'єра блокбастера «Месники: Завершення» у форматі Digital відбудеться 30 липня, а на Blu-ray він стане доступний з 13 серпня.

11870 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: