Прем'єра «Артеміса Фаула» перенесена на весну 2020 року

24 червня 2019,  17:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Disney вирішила відкласти реліз своєї очікуваної адаптації популярної фентезійної серії книг «Артеміс Фаул» майже на 10 місяців.

Раніше планувалося, що «Артеміс Фаул» вийде на екрани 8 серпня 2019 року, але тепер його прем'єра відбудеться 28 травня 2020 року. Якщо, звичайно, студія Disney знову її не перенесе.

Фентезі «Артеміс Фаул» ґрунтується на романах письменника Йона Колфера і розповість про пригоди 12-річного кримінального генія Артеміс Фаула II, який вирушає на пошуки свого зниклого батька і відкриває існування підземного чарівного світу, де живуть різноманітні істоти, як ельфи, гобліни, піксі, кентаври та гноми.

Тизер-трейлер фільму, який ви можете побачити вище, був представлений в листопаді минулого року, і шанувальники книг були не в захваті від змін сюжету. Так що тепер студія намагається допрацювати адаптацію, щоб та відповідала очікуванням.

Основних персонажів цієї історії втілюють актори Фердія Шоу, Нонсо Анозі, Лара МакДоннел, Хонг Чау, Джуді Денч і Джош Гад.

Режисером екранізації виступає Кеннет Брана, який зняв такі відомі голлівудські фільми, як «Тор», «Попелюшка» і «Вбивство у „Східному експресі“».

1940 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: