Ламорн Морріс підколов Майкла Б. Джордана за його пафосне фото в Instagram

23 червня 2019,  19:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Реальність та Instagram мають мало спільного, про що нам знову нагадав зірка ситкому «Новенька» Ламорн Морріс в коментарі до рекламному знімку Майкла Б. Джордана, де той позує в стильному одязі на тлі крутого спорткара.

На минулих вихідних зірка «Чорної пантери» опублікував у своєму Instagram фотографію, на якій він одягнений в білу сорочку, жовті штани і білі черевики й нібито ненароком сперся на білий спортивний автомобіль Acura, чий профіль був відзначений на фото в рекламних цілях.

У підписі актор написав наступне, додавши в кінці емоджі в сонячних окулярах:

Вихідні в Малібу.

Але його друг Морріс швидко повернув зірку на землю своїм чесним коментарем, розповівши, що Джордан не завжди так вбирається в Малібу:

Ти не носиш це в Малібу. Зовсім ні. Я був у Малібу з тобою. Ти носив баскетбольні шорти. Якісь сандалі. І тренерський пояс.

Так що не думайте, що зірки завжди виглядають так, як на фото в Instagram.

На початку року Джордан повернувся на екрани в образі боксера Адоніса Кріда у спортивній драмі «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа». А Морріс нещодавно зіграв у чорній комедії «Нічні ігри» і скоро з'явиться в музичній картині Денні Бойла «Вчора», яка виходить в український прокат 27 червня.

1982 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: