Соколине око влаштував поєдинок з Дедпулом

20 червня 2019,  15:47 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеремі Реннер, відомий завдяки ролі Соколиного ока у фільмах «Месники», поділився фотографією, на якій він бореться з Дедпулом.

Після придбання студією Disney студії 20th Century Fox та її прав на Людей Ікс, кросовер марвелівських супергероїв з двох всесвітів став все більш імовірним, але поки ми чекаємо на його втілення на великому екрані, Реннер вирішив порадувати нас своїм міні-кросовером з Дедпулом.

48-річний актор опублікував у вівторок в соцмережах веселу фотографію, на якій він б'ється з людиною в масці Дедпула з підписом:

Битва почалася.

Очевидно, що Дедпул перемагає, але хто знає, Соколине око у нас теж не промах і пережив стільки божевільних битв з іншопланетянами за допомогою всього лише лука та стріл, що може приховувати не один козир у рукаві.

А ви б хотіли побачити такий поєдинок на великому екрані, і щоб під маскою балакучого найманця ховався вже сам Раян Рейнольдс? Пишіть в коментарях.

Тим часом Реннер готується до зйомок свого сольного серіалу від Disney+ «Соколине око», чия прем'єра очікується у 2020 році.

3759 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: