«Велика маленька брехня»: Меріл Стріп викликає своїм криком «Еммі»

13 червня 2019,  13:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенда Голлівуду Меріл Стріп стала королевою прем'єрної серії 2 сезону хітової драми «Велика маленька брехня», і її новий фрагмент є тому підтвердженням.

У першій серії 2 сезону серіалу «Велика маленька брехня» Меріл Стріп показала справжній майстер-клас акторської гри, дебютувавши на екрані в образі вбитої горем Мері Луїзи Райт, матері покійного Перрі (Александр Скарсгард) та свекрухи Селести (Ніколь Кідман).

Вона прибуває в Монтерей після смерті сина, щоб дізнатися, що з ним сталося, і подбати про свої онуків (Камерон Кроветті і Ніколас Кроветті).

У цьому фрагменті (див. вище) Мері розповідає під час сімейної вечері з Селестою і хлопчиками про те, як вона була у друзів, чиї «пересічні сини» живі, і їй хотілося закричати. І знаєте, що вона зробила? Закричала, що й продемонструвала за столом, шокуючи Селесту та своїх онуків.

Від її крику, повної болю і горя, дійсно стає не по собі, і багато хто вже жартує щодо того, що саме ця сцена принесе актрисі премію «Еммі».

Наступна серія серіалу «Велика маленька брехня» під назвою «Tell Tale Hearts» («Розкажи казки серця»), чий промо-ролик дивіться тут, вийде 17 червня за українським часом.

На початку року Стріп можна було побачити в кінотеатрах в образі дивакуватої Топсі в діснеївському мюзиклі «Мері Поппінс повертається».

2156 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: