Месники біжать у бій в епічному ТБ-ролику блокбастера «Месники: Завершення»

4 червня 2019,  16:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Для епічної битви потрібна епічна команда супергероїв, показує нам новий ТБ-ролик блокбастера від Marvel Studios «Месники: Завершення».

ТБ-ролик нового супергеройського екшену від Ентоні і Джо Руссо показує, як Капітан Америка (Кріс Еванс) збирає разом Месників і Вартових Галактики під своїм командуванням і веде їх у бій проти Таноса (Джош Бролін) та його армії.

Разом з Кепом у бій в даному відео вступають Залізна людина (Роберт Дауні мол.) та Залізна жінка (Гвінет Пелтроу), Соколине око (Джеремі Реннер), Халк (Марк Руффало), Валькірія (Тесса Томпсон), Людина-мураха (Пол Радд) і Людина-павук (Том Голланд), Багряна відьма (Елізабет Олсен) і Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), Зоряний лицар (Кріс Претт), Дракс (Дейв Батіста) та Мантіс (Пом Клемент'єфф), Чорна пантера (Чедвік Боузман), Окойє (Данай Гуріра) і Шурі (Летишіа Райт), а також Ракета (Бредлі Купер) і Бойова машина (Дон Чідл).

Капітан Марвел (Брі Ларсон) показує тут свою коротку стрижку, тоді як Тор (Кріс Гемсворт) постає в новому бородатому образі з довгим волоссям.

На 2 червня світові збори блокбастера «Месники: Завершення» склали $2,714 млрд, так що поки він залишається другим найприбутковішим фільмом всіх часів після «Аватара» ($2,788 млрд).

3071 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: