«Месники: Завершення»: Як знімали возз'єднання Тоні Старка і Пітера Паркера

17 травня 2019,  01:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нове закулісне відео блокбастера «Месники: Завершення», яким поділився Роберт Дауні мол., змусить вас знову пустити сльозу.

Той момент під час фінальної битви нових «Месників», коли Пітер Паркер (Том Голланд) повернувся з того світу і возз'єднався з Тоні Старком (Роберт Дауні мол.), виявився одним з найбільш зворушливих і емоційних моментів цього блокбастера, який влучив глядачеві прямо в серце.

Тоні найбільше переживав те, що не зміг захистити свого учня, і саме смерть Пітера від клацання Таноса (Джош Бролін) стала головним фактором, що переконав Залізну людину ризикнути своїм щасливим життям з Пеппер (Гвінет Пелтроу) та їхньою донькою і відправитися в небезпечну подорож у часі, щоб повернути тих, кого вони втратили.

Тож коли Месники нарешті здійснили задумане і повернули до життя своїх друзів і рідних, і Пітер прибув з Титана на Землю й приєднався до битви з Таносом та його армією, Тоні втратив дар мови від щастя і просто його обняв.

А тепер ви можете знову пережити цей чудовий момент їхнього зворушливого возз'єднання, подивившись закулісне відео, яким Дауні мол. поділився у своєму Instagram:

Старк і Паркер возз'єдналися... Моє павукове чуття підказує мені, що деякі з вас сподівалися побачити цей момент.

Від неділі відео набрало 23,7 млн переглядів, так що Дауні мол. був прав.

Щоб дізнатися, наскільки епічним вийшов новий фільм від Marvel Studios, читайте нашу рецензію на «Месники: Завершення».

І якщо ви ще раптом не бачили блокбастер братів Руссо, то квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

Пітер Паркер повернеться на екрани в екшені «Людина-павук: Далеко від дому», який вийде в український прокат 4 липня.

5978 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: