Кобі Смолдерс грає приватного детектива в трейлері серіалу «Stumptown»

15 травня 2019,  02:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марія Гілл більше не працює на Щ.И.Т., вона тепер ловить небезпечних злочинців голими руками. Дивимося наповнений екшеном і гумором трейлер нового детективного серіалу «Stumptown» з Кобі Смолдерс у головній ролі.

У серіалі «Stumptown» Смолдерс втілює Декс Періос, сильну, напористу й кмітливу жінку-ветерана армії зі складним особистим життям, гральним боргом і братом, про якого їй потрібно піклуватися. Вона переїжджає в місто Портленд і використовує свої військові навички і розум, щоб стати приватним детективом, але її жвавий характер незабаром ставить героїню на лінію вогню між жорстокими злочинцями та поліцейськими.

Компанію їй в цій пригоді складе актор Майкл Ілі, який зіграє полісмена на ім'я Майлз Гоффман. Трейлер показує гарячий поцілунок між ним і головною героїнею, так що полювання на злочинців їх дуже зблизить.

Ви також можете знати Смолдерс по ролі Робін Щербатськи в хітовому ситкомі «Як я зустрів вашу маму», що завершився у 2014 році.

Зараз актрису можна побачити в образі агента Марії Гілл в супергеройському блокбастері «Месники: Завершення», який продовжує йти в українських кінотеатрах. А в липні Смолдерс знову повернеться на екрани в цьому образі у фільмі «Людина-павук: Далеко від дому».

Прем'єра серіалу «Stumptown» відбудеться пізніше у 2019 році.

4115 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: