Королева в шоці: Емілія Кларк за лаштунками 5 серії 8 сезону «Гри престолів»

14 травня 2019,  01:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри передостанної серії хітового фентезі «Гра престолів» його зірка Емілія Кларк, також відома як Мати драконів, опублікувала в мережі забавну закулісну фотографію з пляшкою шампанського.

Ви були готові до того, що показала 5 серія 8 сезону?

Кларк теж не була готова побачити все те, що її героїня накоїла в Королівській гавані, і після перегляду серії поділилася в Instagram веселим знімком з її зйомок, де актриса кричить від жаху і шоку й тримає в руках величезну пляшку шампанського, намагаючись заспокоїти свої нерви:

Ось, що було потрібно, щоб не тільки зняти 5 серію... але й подивитися її! @gameofthrones @hbo #такашокуючащоменізнеслоперуку

Поки шанувальники почали висловлювати в коментарях свої емоції з приводу серії і сперечатися, чи була 5 серія хорошою, чи поганою, актриса Ліндсі Лохан залишила в цьому потоці свій комплімент на адресу Кларк:

Ти все одно виглядаєш шикарно.

Повністю приєднуємося до даного коментаря. Особливо шикарно на цьому фото виглядають брови кхалісі, які, здається, іноді живуть своїм життям.

А Йохан Філіп Асбек, виконавець ролі Юрона Грейджоя, пошкодував, що його герой обрав Серсі, а не Дейнеріс:

Чорт забирай... Не та королева!!!

Чи сяде Дейнеріс на Залізний трон, дізнаємося в фінальній серії «Гри престолів», яка вийде на екрани 20 травня за українським часом.

9043 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: