Екшен-трейлер «Капітана Марвел» розкриває дату виходу сольника на Blu-ray

11 травня 2019,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові передивитися супергеройський екшен від Marvel Studios «Капітан Марвел» в комфорті у себе вдома? Його свіжий трейлер розкриває, що це стане можливим вже наприкінці місяця.

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Капітан Марвел», в новому трейлері присутні СПОЙЛЕРИ.

Екшен «Капітан Марвел», чиї події відбуваються в 90-х, є пригодою про раніше небачений періоді історії кінематографічного всесвіту Marvel, яка слідує за подорожжю льотчиці ВПС США Керол Денверс (Брі Ларсон), поки вона стає однією з наймогутніших героїнь всесвіту. Коли галактична війна між двома іншопланетними расами кріі та скруллами досягає Землі, Денверс опиняється в її епіцентрі з невеликим загоном союзників, в числі яких буде молодий Нік Ф'юрі (Семюел Л. Джексон).

Також в цьому супергеройському блокбастері зіграли актори Джуд Лоу, Бен Мендельсон, Аннетт Бенінг, Лашана Лінч, Кларк Грегг, Маккенна Грейс, Джемма Чан та Джимон Гонсу.

У форматі Digital нещодавній сольник MCU вийде 28 травня, а на Blu-ray його можна буде придбати з 11 червня.

Збори «Капітана Марвел» склали $1,1 млрд, що зробило історію становлення Керол Денверс першим фільмом-мільярдером 2019 року.

Зараз Капітана Марвел можна побачити в хітовому екшені «Месники: Завершення», де вона допомагає Месникам і Вартовим Галактики в реванші з Таносом.

2459 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: