«Гра престолів»: 4 серія 8 сезону шокувала глядачів смертю улюбленого персонажа

7 травня 2019,  02:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Валар моргуліс. Битва за Вінтерфелл закінчилася, але 4 серія 8 сезону хітового серіалу «Гра престолів» приготувала для глядачів ще один удар.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ 4 серії 8 сезону «Гри престолів».

В серії, яка отримала драматичну назву «Останні зі Старків», на флот Дейнеріс (Емілія Кларк) напав Юрон Грейджой (Йохан Філіп Асбек).

Він застрелив її дракона Рейгаля, потопив декілька кораблів і взяв у полон її вірну радницю Міссандею (Наталі Еммануель).

У фіналі серії Дейнеріс разом з Тіріоном (Пітер Дінклейдж) та Сірим черв'яком (Джейкоб Андерсон) вирушила на переговори з Серсі (Ліна Гіді), але правителька Семи королівств була готова поміняти Міссандею тільки на саму Дейнеріс, тому переговори зайшли в глухий кут, і навіть зворушлива промова Тіріона, звернена до сестри, не врятувала радницю від сумної долі. Гора (Хафтор Б'єрнсон) відрубав їй голову.

Її останнім словом стало:

Дракаріс.

Міссандея з Наата загинула справжньою героїнею. І ви тільки можете собі уявити, як сильно тепер Дейнеріс зла на Серсі. Можливо це була остання крапля, яка перетворить Руйнівницю кайданів на справжню Божевільну королеву під стать її батькові.

Що Мати драконів зробить з Серсі, дізнаємося в передостанній серії серіалу, яка прибуде на екрани 13 травня за українським часом.

Читайте також «Гра престолів»: Хто загинув в епічній битві за Вінтерфелл?

І дивіться інтригуючий промо-ролик 5 серії 8 сезону фентезі «Гра престолів», в якій відбудеться епічна битва двох королев за Залізний трон.

4424 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: