Новий трейлер фільму «Людина-павук: Далеко від дому» містить спойлери про «Месників 4»

6 травня 2019,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Голланд попереджає на початку нового офіційного трейлера свого другого супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» про те, що він рекомендується для перегляду лише тим глядачам, які вже подивилися блокбастер «Месники: Завершення».

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про фінал фільму «Месники: Завершення», який на цих вихідних заробив 2 мільярди доларів.

У фільмі «Людина-павук: Далеко від дому» Пітер Паркер (Том Голланд) важко переживає смерть Тоні Старка (Роберт Дауні мол.), який пожертвував собою у фінальній битві з Таносом (Джош Бролін).

В пам'ять про Тоні у Пітера залишився високотехнологічний костюм Залізної Людини-павука, і в свіжому трейлері поліцейські запитують у нього, чи збирається він тепер бути їх новим Залізною людиною. Але хлопець відправляється у відпустку, так що Нью-Йорк залишається в руках бравих правоохоронців.

Відправившись до Європи зі своїм класом, Пітер отримує секретне завдання від самого Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), який знайомить супергероя із загадковим Містеріо (Джейк Джилленхол). Він прибув з паралельної всесвіту, так що тепер у MCU існує мультивсесвіт, а значить в майбутньому ми зможемо познайомитися з альтернативними версіями улюблених персонажів.

Пітер пропонує на роль спасителя Землі Тора (Кріс Гемсворт) або Капітана Марвел (Брі Ларсон), але вони знаходяться поза зоною доступу, так що нашому улюбленому Павучку доведеться розв'язувати проблему з паралельними всесвітами і величезними монстрами удвох з Містеріо.

Також відео розкриває, що ЕмДжей (Зендея) вирахувала, що Пітер є Людиною-павуком.

В українські кінотеатри «Людина-павук: Далеко від дому» прилетить 4 липня.

2748 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: