Карен Гіллан позує верхи на верблюді на зйомках «Джуманджі 2»

4 травня 2019,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відправившись в пустелю для зйомок сиквела пригодницького фільму «Джуманджі: Поклик джунглів», Карен Гіллан довелося шукати спільну мову з верблюдом, і їй це вдалося набагато швидше, ніж Кевіну Гарту.

Минулого тижня Двейн Джонсон повеселив Інтернет, поділившись з миром веселим відео зі знімального майданчика «Джуманджі 2», де Кевін Гарт з криками намагається осідлати верблюда, оскільки за сюжетом їхнім персонажам доведеться перетнути пустелю.

Гіллан на відміну від Гарта сіла на верблюда без криків і після поділилася у своєму Instagram фотографією, де вона велично позує верхи на кораблі пустелі:

Тепер я ось так добираюся до роботи. #Джуманджі #РубіРаундхаус

А в п'ятницю актриса опублікувала ще одну фотографію зі знімального майданчика, на якій вона в костюмі Рубі Раундхаус катається на багі, з таким же підписом:

Тепер я ось так добираюся до роботи. #Джуманджі #РубіРаундхаус

В описі останнього фото також був присутній хештег #останнійдень, але поки не ясно, чи був це останній день зйомок для актриси, чи останній день зйомок у пустелі, оскільки раніше Джонсон повідомив, що вони збираються знімати в пустелі, джунглях і горах.

Свою пустелю знімальна група знайшла в штатах Нью-Мексико і Арізона.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і побачити більше закулісних фотографій за участю Гіллан і команди, в яку також входить веселун Джек Блек.

У світовий прокат «Джуманджі 2» вийде наприкінці року, 11 грудня.

2404 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: