Каст «Месників 4» співає «Happy Birthday» на новому закулісному відео

4 травня 2019,  15:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь 11-річчя дебютного фільму MCU «Залізна людина» його зірка Роберт Дауні мол. поділився новим (і трішки спойлерним) відео зі зйомок блокбастера «Месники: Завершення», де він разом з акторами співає «Happy Birthday».

Обережно, на відео присутні СПОЙЛЕРИ щодо фіналу супергеройського екшену «Месники: Завершення».

«Залізній людині» виповнилося 11 років у цей четвер, 2 квітня, на честь чого Дауні мол. опублікував в Instagram відео, що підірвало Інтернет, бо на ньому Месники та Вартові Галактики дружньо виконують «Happy Birthday»:

Щасливого 11-го дня народження першому фільму #ЗалізнаЛюдина, який вийшов в цей день в 2008 році... #КомандаСтарка #дякуювам

Разом з Дауні мол. на відео співають і танцюють Кріс Еванс (Стів Роджерс/Капітан Америка), Марк Руффало (Брюс Беннер/Халк), Кріс Гемсворт (Тор), Елізабет Олсен (Ванда Максімофф/Багряна відьма), Том Голланд (Пітер Паркер/Людина-павук), Пол Радд (Скотт Ленг/Людина-мураха), Еванджелін Ліллі (Хоуп ван Дайн/Оса), Чедвік Боузман (Т'Чалла/Чорна пантера), Ентоні Макі (Сем Вілсон/Сокіл), Данай Гуріра (Окойє), Кріс Претт (Пітер Квілл/Зоряний лицар), Пом Клемент'єфф (Мантіс), Шон Ганн (Ракета) та один з режисерів Ентоні Руссо.

Частина цих персонажів загинула в кінці «Війни нескінченності», тому відео вважається спойлерним. Ну і ще Тор постає тут у своєму новому бородатому образі.

Сподіваємося, що колись ці актори знімуться в мюзиклі «Месники». Ви тільки подивіться на рухи Дауні мол., Гемсворта і Претта. Бродвей за ними плаче.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

6653 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: