Найбільш божевільне вбивство 2 сезону серіалу «Вбиваючи Єву» з Джоді Комер

2 травня 2019,  21:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Психопатка Вілланель з серіалу «Вбиваючи Єву» перетворила своє чергове вбивство на театралізовану виставу на вулиці Червоних ліхтарів в Амстердамі.

Обережно, далі присутні СПОЙЛЕРИ щодо 4 серії 2 сезону «Вбиваючи Єву».

Ми вже давно знаємо, що наймана вбивця Вілланель (Джоді Комер) здатна на багато речей, і що її божевіллю й жорстокості немає меж, але один епізод 4 серії 2 сезону показує, що їй ще є чим нас шокувати.

В даному фрагменті (див. вище) Вілланель переодягається в костюм сексуальної свинки і заманює свою жертву (Реланд Фернхут) у вітрину одного з амстердамських борделів. Він думає, що на нього чекає незабутня ніч... і в якійсь мірі він правий. Вілланель, не кажучи ані слова, підвішує невірного чоловіка за ноги до стелі і б'є його ножем в живіт.

Все це відбувається на очах його власної дружини і натовпу цікавих роззяв, які спостерігали за усім з вулиці та прийняли вбивство за театральну постановку.

Режисер Ліза Брюльманн, яка зняла цю серію, пояснила в інтерв'ю для Vanity Fair, чому Вілланель так ретельно підійшла до постановки цього вбивства:

Для Вілланель це було як написати любовний лист для Єви.

Натхненням для цього епізоду для Вілланель послужила картина Яна де Бана «Понівечені тіла братів де Вітт», яку вона на початку серії побачила в музеї Рейксмюзеум.

На жаль, Єва (Сандра О) не відповідає психопатці на її любовне послання, і це розбиває Вілланель серце.

Наступна серія серіалу «Вбиваючи Єву», на чиєму рахунку є 1 «Золотий глобус», вийде 6 травня за українським часом.

Серіал вже продовжений на 3 сезон.

4837 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: