Тор, Кеп і Тоні готові до битви в новому ТБ-ролику екшену «Месники: Завершення»

2 травня 2019,  20:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тор нагадує нам, чому його прозвали богом грому і блискавки, у свіжому ТБ-ролику супергеройського екшену «Месники: Завершення».

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Месники: Завершення», цей ТБ-ролик містить СПОЙЛЕРИ.

В четвертих «Месниках» супергерої намагаються прийти в себе, після того як Танос (Джош Бролін) стер половину живих істот у всесвіті. Месники і Вартові Галактики, що вижили, збираються помститися Божевільному Титану і повернути своїх друзів і рідних назад до життя, для чого їм доведеться відправитися в небезпечну місію.

ТБ-ролик показує Тора (Кріс Гемсворт), Стіва Роджерса (Кріс Еванс) і Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) в своїх супергеройських костюмах перед реваншем з Таносом.

Тор постає тут у своєму новому образі з довгим волоссям і довгою бородою, заплетеною в косу, та призиває разом з блискавками одразу два своїх молоти Штормбрейкер, який він здобув у «Війні нескінченності», та Мйольнір, який знищила його сестра Хела на початку фільму «Тор: Рагнарок».

Яким чином бог грому возз'єднався зі своїм старим молотом, дізнаєтеся при перегляді фільму.

Нещодавно актриса Тесса Томпсон, яка грає в MCU Валькірію, розповіла, що відбувся пітчинг четвертого сольного екшену про пригоди Тора, так що ми сподіваємося у майбутньому знову побачити бога грому та блискавки на великому екрані.

За свій дебютний вікенд новий блокбастер режисерів Ентоні і Джо Руссо заробив рекордні $1,2 мільярда.

Читайте нашу рецензію фільм «Месники: Завершення», де, на відміну від даного ТБ-ролика, немає спойлерів.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

8858 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: