Кріс Претт поділився нелегальним відео зі зйомок «Месників 4»

1 травня 2019,  00:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ні охорона, ні договір про нерозголошення не втримали Кріса Претта від того, щоб він зафіксував на свій телефон величезний натовп акторів, які взяли участь у фінальній битві фільму «Месники: Завершення».

Обережно, якщо ви ще не дивилися «Месників 4», далі йдуть СПОЙЛЕРИ.

У понеділок Претт підірвав Інтернет дуже секретним відео зі зйомок останнього блокбастера від Marvel Studios «Месники: Завершення»:

Пам'ятаю, як мене потряс цей момент на зйомках «Месників». Нікому не дозволяли нічого знімати на їхні телефони. Я послав це до біса. Ніякі правила не завадили б мені зловити цей унікальний момент і закарбувати цю колекцію зірок, групу, яка, можливо, більше ніколи не опиниться в одній кімнаті. Нам так пощастило.

Разом з Преттом у відео можна помітити Роберта Дауні мол. (Тоні Старк/Залізна людина), Кріса Еванса (Стів Роджерс/Капітан Америка), Марка Руффало (Брюс Беннер/Халк), Кріса Гемсворта (Тор), Джеремі Реннера (Клінт Бартон/Соколине око), Дона Чідла (Джеймс Роудс/Бойова машина), Пола Радда (Скотт Ленг/Людина-мураха), Тома Голланда (Пітер Паркер/Людина-павук), Чедвіка Боузмана (Т'Чалла/Чорна пантера), Тессу Томпсон (Валькірія), Елізабет Олсен (Ванда Максімофф/Багряна відьма), Себастіана Стена (Бакі Барнс/Білий вовк), Данай Гуріру (Окойє), Пом Клемент'єфф (Мантіс), Дейва Батісту (Дракс) та Шона Ганна (Ракета).

Оскільки замість Зої Салдани (Гамора) і Карен Гіллан (Небула) у відео з'являються їхні дублери, остання пожартувала в коментарях:

Ми з Зої надіслали наших двійників для такого випадку.

А Він Дізель, який є голосом Грута, повністю підтримав неслухняного Претта:

Тому ти ЗОРЯНИЙ ЛИЦАР! Хахахаха. Всім любові...

«Месники: Завершення» увірвалися у світовий прокат минулого тижня і за свої прем'єрні вихідні заробили рекордні $1,2 мільярда.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

2718 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: