Вийшов другий розширений ТБ-ролик «Аладдіна»

26 квітня 2019,  19:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney продовжує підігрівати наш інтерес до музичного фентезі «Аладдін», поділившись за одну добу вже другим розширеним ТБ-роликом, в якому Аладдін намагається підкорити серце принцеси Жасмін.

Культовий режисер Гай Річі представляє свою візуально яскраву адаптацію улюбленого діснеївського мультфільму «Аладдін», який відправить глядача в казкове місто Аграба.

У ньому живе вуличний злодюжка Аладдін (Мена Массуд), чиїм найкращим другом є мавпа Абу. Одного разу він зустрічає на вулиці замасковану принцесу Жасмін (Наомі Скотт) й закохується в неї. І тепер завдяки допомозі веселого чарівника Джіні (Вілл Сміт), який зовні перетворює Аладдіна на принца Алі, головний герой отримує шанс знову побачитися з принцесою.

Разом їм належить зупинити підступного візира Джафара (Марван Кензарі), який хоче скинути батька Жасмін Султана (Навід Негабан) і захопити владу в Аграбі.

Дивіться також перший розширений ТБ-ролик «Аладдіна», де Аладдін та Жасмін літають разом на килимі-літаку і співають пісню «A Whole New World».

В кінотеатри України «Аладдін» прилетить через місяць, 23 травня.

1227 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: