Катерина Кухар буде літати у фільмі «Віддана»

26 квітня 2019,  14:44 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар приєдналася до акторського складу українського фільму «Віддана», на зйомках якого їй довелося працювати з каскадерами.

В костюмованій мелодрамі «Віддана», події якої будуть розвиватися у другій половині 19 століття, Кухар втілить загадкову артистку пересувного театру, чиє ім'я поки не розголошується.

Для цієї ролі прима-балерина працювала з каскадерами, щоб самостійно виконати складні трюки, і цей досвід припав їй до душі:

Моя роль пов'язана з відчуттям польоту, акторською грою і навіть виконанням небезпечних трюків, саме тому я ще додатково працювала з каскадерами. Підготовка до зйомок принесла масу задоволення, оскільки мені притаманні нотки азарту та адреналіну. Шукати натхнення не довелося, воно завжди зі мною!

Епізод за участю її героїні розпочне центральну історію фільму, який розповість про двох дівчат Аделю і Стефанію. Вони виховувалися разом, але оскільки Аделя є донькою лікаря, а Стефанія донькою домашніх робітників, дівчата, хоча і є нерозлучними, досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри і подруги, чи служниця і господиня.

Головних героїнь зіграють Олеся Романова та Маріанна Янушевич, і ви можете побачити їх у своїх образах в першому тизері фільму «Віддана», який вийшов наприкінці березня.

Головну чоловічу роль в цій історії виконає зірка фентезі «Сторожова застава» та еротичної комедії «Секс і нічого особистого» Роман Луцький.

Прем'єра картини «Віддана», заснованої на романі письменниці Софії Андрухович «Фелікс Австрія», очікується в 2020 році.

1717 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: