Перший погляд на Джеймса МакЕвоя в ролі дорослого Білла в горорі «Воно 2»

25 квітня 2019,  15:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Андрес Мускетті поділився першим кадром очікуваного фільму жахів «Воно 2», який представляє дорослого Білла Денбро у втіленні Джеймса МакЕвоя.

Мускетті опублікував перший кадр з фільму «Воно 2» в Instagram на честь дня народження МакЕвоя, якому 21 квітня виповнилося 40 років:

І щасливого минулого дня народження великому Джеймсу МакЕвою, який махатиме своїми кулаками проти всього, що рухається, 6 вересня. #БіллДенбро #ОноЧасть2

На кадрі дорослий Білл, одягнений в синю футболку і картату сорочку, зображений на тлі будинку. Його руки на щось спираються, можливо на кермо велосипеда він та його друзі саме так пересувалися по місту в дитинстві.

Решту персонажів у дорослому віці втілять Джессіка Честейн, Білл Гейдер, Джей Раян, Джеймс Ренсон, Айзая Мустафа та Енді Бін.

Також в сиквелі повернуться юні Фінн Вулфард, Софія Лілліс, Джейден Ліберер, Джек Ділан Грейзер, Джеремі Рей Тейлор, Чоузен Джейкобс і Вайатт Олефф, які зіграють персонажів в дитинстві.

Лякати глядачів в образі клоуна Пеннівайза знову буде Білл Скарсгард.

Прем'єра горора «Воно» відбулася у вересні 2017 року. Фільм Мускетті заробив в світовому прокаті $700,4 млн, що зробило його найприбутковішим фільмом жахів усіх часів.

В український прокат продовження екранізації відомого роману Стівена Кінга вийде 5 вересня.

2471 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: