Веселий ТБ-ролик блокбастера «Месники: Завершення» з Джеремі Реннером

17 квітня 2019,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клінт Бартон, він же Соколине око (або Ронін), приходить у захват від своєї першої подорожі до космосу в свіжому ТБ-ролику супергеройського фільму «Месники: Завершення».

Фільм «Месники: Завершення» буде драматичним, як і «Месники: Війна нескінченності», але його новий ТБ-ролик зроблений в більш радісному ключі й нагадує нам про фірмовий гумор Marvel Studios.

У ньому Клінт (Джеремі Реннер), стоячи поруч з Наташею (Скарлетт Йоханссон) на борту зорельота Вартових Галактики, зазначає, що «за інших обставин це було б дуже круто».

Також нам показують бійку Роніна з якимось лиходієм (Хіроюкі Санада) в Японії; Пеппер (Гвінет Пелтроу), яка чекає на прибуття Тоні (Роберт Дауні мол.); Таноса (Джош Бролін) в його обладунках і шоломі; Тора (Кріс Гемсворт) і Капітана Марвел (Брі Ларсон); а також веселу сцену з Роуді (Дон Чідл), який у костюмі Бойової машини лякає Скотта (Пол Радд).

Дивіться також епічний ретроспективний трейлер екшену «Месники: Завершення», який був представлений учора. У кіно з 25 квітня.

Квитки на фільм «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

1700 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: