Фічуретка «Детектива Пікачу» показує кастинг покемонів

15 квітня 2019,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Впіймай їх усіх! Студія Warner Bros. поділилася цікавим закулісним відео пригодницько-фентезійного фільму «Покемон детектив Пікачу», яке заявляє, що в ньому знімалися справжні покемони.

Події картини «Покемон детектив Пікачу» розгортатимуться у футуристичному мегаполісі Райм-Сіті, де люди мирно співіснують з покемонами. І поки Пікачу (Раян Рейнольдс) та його новий друг Тім Гудман (Джастіс Сміт) будуть вести своє розслідування, вони зустрінуть на своєму шляху безліч різних покемонів, яких ви можете розглянути нижче.

Джигліпафф (англ. jigglypuff) рожевий покемон, схожий на повітряну кульку. Він дуже миролюбний, але якщо його розлютити, то він заспіває вам свою колискову, і ви моментально поринете в глибокий сон.

Грайливий покемон панчам (англ. pancham) зовні схожий на маленьку панду. Він є бойовим покемоном, любить, коли його сприймають серйозно, і постійно жує листочок. Панчам еволюціонує у велику панду пандоро (англ. pangoro), яка теж з'являється в фічуретці.

Фіолетовий покемон ейпом (англ. aipom) нагадує маленьку, злу мавпочку і використовує в якості зброї свій хвіст, який генерує електрику.

Триголовий птах додріо (англ. dodrio) вміє дуже швидко бігати, а венузавр (англ. venusaur) є фінальною стадією еволюції рослинного покемона бульбазавра (англ. bulbasaur), який носить на своїй спині величезну квітку. З неї з'являються довгі лози та ріжуче листя, якими він може атакувати противника.

Милий покемон іві (англ. eevee), що нагадує білку з величезними вухами, може змінювати свою ДНК й еволюціонувати в 8 різних покемонів. Любить танцювати та ефектні появи.

Вогненний покемон чарізард (англ. charizard) є величезним драконом, який вміє літати і дихає полум'ям, що може розтопити що завгодно. Це фінальний етап еволюції малюка чармандера (англ. charmander).

Головний герой фільму Пікачу (англ. Pikachu) — покемон-миша, який незважаючи на свій невеликий зріст може генерувати величезну кількість електрики... зі своїх щік.

Бідний покемон-качконіс псайдак (англ. psyduck) постійно страждає від страшного головного болю, і щоб його голова не вибухнула, героям доведеться слухати в машині розслаблюючу музику.

Зовні меджікарп (англ. magikarp) схожий на велику рибу, і все, що він вміє, — це плюватися струменем води. Тому в фічуретці його називають «зовсім некорисним».

Дивіться новий український трейлер фільму «Покемон детектив Пікачу».

Режисером цієї пригоди виступає Роб Леттерман, який зняв сімейне фентезі «Страшилки».

В кінотеатри України «Покемон детектив Пікачу» прибуде 9 травня.

3303 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: