Хізер Грем зіграє в новому серіалі від автора «Великої маленької брехні»

7 квітня 2019,  00:17 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал ABC готує екранізацію бестселера Ліян Моріарті «Історія кохання гіпнотизера», в якій актриса Хізер Грем, відома завдяки культовому серіалу «Твін Пікс», зіграє переслідувачку.

Після приголомшливого успіху серіалу «Велика маленька брехня» романи Моріарті стали одними з найбільш затребуваних першоджерел для голлівудських екранізацій, і на черзі знаходиться її драматичний трилер «Історія кохання гіпнотизера».

Серіал розповість про успішну гіпнотерапевтку Еллен, яка після низки невдалих романів налаштована оптимістично щодо свого нового хлопця. Але одного разу її хлопець відкриває тривожну правду: його кілька років переслідує колишня дівчина. Еллен інтригує ця історія про переслідувачку, але вона навіть не підозрює, що вони вже зустрічалися.

Роль Еллен виконає Джульєт Райленс з серіалів «Лікарня Нікербокер» та «МакМафія». Її «стильну і незалежну мати» Енн зіграє володарка премій «Золотий глобус» та «Еммі» Джейн Сеймур.

Хлопцем Еллен стане Адан Канто, а Грем втілить його колишню дівчину, яка продовжує його переслідувати.

Моріарті виступить продюсером адаптації «Історії кохання гіпнотизера», а її режисером стане Франческа Грегоріні.

Також зараз пишуться сценарії до екранізацій романів Моріарті «Вірні, шалені, грішні», яку продюсують зірки «Великої маленької брехні» Різ Візерспун та Ніколь Кідман, і «Таємниця мого чоловіка», в якій зіграє Блейк Лайвлі.

Першою з них ми побачимо саме «Історію кохання гіпнотизера», оскільки у серіала вже зібраний каст і канал ABC готується до зйомок пілотної серії.

«Велика маленька брехня» повернеться на екрани з новими серіями у червні.

2162 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: