Чорна Манта готовий до бою на закулісному фото «Аквамена»

5 квітня 2019,  00:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Аквамена» Джеймс Ван поділився в Instagram ексклюзивним закулісним знімком суперлиходія Чорної Манти в його костюмі в повний зріст.

На новій фотографії, зробленій під час зйомок супергеройського екшену «Аквамен», актор Яхья Абдул-Матін II постає у високотехнологічному костюмі і шоломі суперлиходія Чорної Манти, який може стріляти лазерами з очей.

На додаток він озброєний двома клинками, зробленими з атлантичного металу, який може поранити невразливого до земної холодної зброї Артура Каррі, головного героя.

В описі до фото Ван зазначив, що збирається нас радувати й іншими закулісними фотографіями зі зйомок свого підводного блокбастера:

Я буду поступово викладати [в мережу] деякі фотографії [зі зйомок] «Аквамена» з моєї особистої колекції. І немає кращого способу почати цю справу, аніж з Чорної манти (Яхья Абдул-Матін II).

Також режисер повідомив, що йому дуже сподобалося працювати над створенням цього суперлиходія:

Це один з моїх найбільш улюблених дизайнів персонажів (з усіх моїх фільмів).

Судячи з заднього плану, знімок був зроблений під час зйомок того вражаючого епізоду, чиї події за сюжетом відбуваються на острові Сицилія.

«Аквамен» вийшов на екрани в грудні 2018 року і заробив у світовому прокаті $1,147 млрд. Українці принесли сольнику Артура Каррі 108,7 млн гривень ($4,1 млн), що перевершило український бокс-офіс блокбастера «Месники: Війна нескінченності».

Клікайте на зображення Чорної Манти зі зйомок, щоб перейти в галерею фільму і подивитися більше 70 закулісних знімків за участю Джейсона Момоа, Ембер Герд, Ніколь Кідман і Патріка Вілсона.

2773 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: