Танос насолоджується своєю перемогою в новому ТБ-ролику «Месники: Завершення»

4 квітня 2019,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільний Титан Танос повертається, щоб насолодитися своєю перемогою над Месниками і Вартовими Галактики, в новому ТБ-ролику супергеройського екшену «Месники: завершення».

У минулому році в «Війні нескінченності» сталося щось неможливе наші супергерої програли суперлиходію Таносу (Джош Бролін), і він стер з лиця всесвіту половину живих істот. Чим же він планує займатися тепер? Насолоджуватися плодами своєї роботи, про що Божевільний Титан особисто заявляє в свіжому ТБ-ролику.

Але Тоні (Роберт Дауні мол.), Стів (Кріс Еванс), Наташа (Скарлетт Йоханссон), Клінт (Джеремі Реннер), Брюс (Марк Руффало), Тор (Кріс Гемсворт), Небула (Карен Гіллан), Ракета (Бредлі Купер), Скотт (Пол Радд), Роуді (Дон Чідл) і Окойє (Данай Гуріра) не дозволять Таносу довго насолоджуватися смертями своїх друзів. Вони готові помститися йому за всяку ціну.

Допомагати їм у битві з Таносом буде Керол Денверс (Брі Ларсон), відома також як Капітан Марвел, чий сольник вчора заробив 1 мільярд доларів. Вона з'являється на початку ТБ-ролика і дивиться на зображення тих, кого Танос стер своїм клацанням.

Дивіться також третій трейлер блокбастера «Месники: Завершення», який показує зворушливе возз'єднання Тоні і Кепа.

В кінотеатри України очікуваний екшен від Marvel Studios прибуде рівно через три тижні, 25 квітня.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

Нижче розглядаємо три нових постера блокбастера братів Ентоні і Джо Руссо. Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші постери і кадри.

3758 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: