Персональні постери «Angry Birds у кіно 2» натякають на Льодовиковий період

3 квітня 2019,  17:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зима гряде. Ред, Леонард та їхні родичі перетворилися на льодинки на персональних постерах пригодницького мультфільму «Angry Birds в кіно 2».

Офіційний синопсис сиквела популярної анімації «Angry Birds в кіно» повідомляє, що пташки і свинки укладуть тимчасове перемир'я:

Коли на горизонті з'являється нова загроза, яка несе небезпеку і для острова пташок, і для острова свинок, Ред, Чак, Бомб і Могутній орел вербують сестру Чака Сільвер та об'єднуються зі свинями Леонардом, його асистенткою Кортні і вченим Геррі, щоб укласти хитке перемир'я заради порятунку своїх домівок.

Голосами Реда, Чака, Бомба і Сільвер будуть Джейсон СудейкісНестерпні боси», «Ми - Міллери»), Джош ГадКрижане серце», «Красуня і чудовисько»), Денні МакБрайдЦе кінець», «Повний розковбас») та Рейчел БлумПришелепкувата колишня», «Кінь БоДжек»).

Свиней Леонарда, Кортні та Геррі озвучать Білл ГейдерУніверситет монстрів», «Думками навиворіт»), АквафінаВісім подруг Оушена», «Божевільні багатії») і Стерлінг К. БраунЦе ми», «Чорна пантера»).

В образі Могутнього орла повернеться Пітер Дінклейдж з серіалу «Гра престолів», а лиходійка Зета, яка поки що теж не отримала свій особистий постер, буде говорити голосом зірки «Мисливців за привидами» Леслі Джонс.

Дивіться офіційний український тизер-трейлер «Angry Birds у кіно 2», який був представлений минулого тижня.

«Angry Birds у кіно 2» прибудуть в кінотеатри влітку, 22 серпня.

2690 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: