Промо фіналу «Ґотема» розкриває зовнішній вигляд Джокера

2 квітня 2019,  00:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми так довго цього чекали, і нарешті в свіжому промо-ролику фінальних серій серіалу «Ґотем» нам показали, як буде виглядати Джеремайя після перетворення на культового лиходія коміксів Джокера.

«I feel pretty... Oh, so pretty...»

Ролик йде всього 30 секунд і спочатку показує величну будівлю Wayne Enterprises, а після відправляє в психіатричну лікарню Аркхем, куди потрапив покалічений Джеремайя Валеска (Камерон Монахен).

Після лиходій з'являється на екрані вже в гримі Джокера і говорить, що він відчуває «щось нове, щось прекрасне»... Як раптом в руку впивається бетаранг, яким його очевидно нагородить Брюс Вейн (Давід Мазуз).

Офіційно підтверджено, що Джокер з'явиться у фінальній серії «Ґотема», яка отримала інтригуючу назву «Початок...» («The Beginning...») і події якої будуть розвиватися 10 років по тому.

Але перш ніж Брюс стане Бетменом і зіткнеться зі своїм одвічним ворогом Джокером, їм з Гордоном (Бен МакКензі) належить перемогти в 11 серії Бейна (Шейн Вест), що знатно розбушувався.

Передостання серія «Ґотема» вийде на екрани 19 квітня за українським часом, а завершиться серіал наприкінці місяця, 26 квітня.

2951 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: