Розширений трейлер 1 сезону «Милі ошуканки: Перфекціоністки» показує вбивство у дусі Роузвуду

24 березня 2019,  01:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри нового детективно-драматичного серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки» в мережу було викладено його розширений трейлер, який показує, кого вбили в першій серії, і що на нас — та його героїв — чекає далі.

Обережно, якщо ви не дивилися прем'єрну серію серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки», далі присутні СПОЙЛЕРИ.

Новий спін-офф хітового молодіжного серіалу з елементами детективу і трилеру «Милі ошуканки», що завершився в 2017 році, повертає на екрани давніх суперниць Елісон ДіЛаурентіс (Саша Пітерс) та Мону Вондервол (Джанел Перріш).

Елісон вирішує залишити всю драму Роузвуду позаду і переїжджає в нове місто Бікон Гайтс, де отримує посаду винладача в престижному університеті, де навчаються найталановитіші студенти країни.

Незабаром Елісон дізнається, що на цю посаду її порекомендувала давня суперниця Мона, і починає помічати, що величезний тиск з боку батьків та університету позначається на студентах не кращим чином вони готові на все заради того, щоб не вилетіти.

У центрі подій опиняються студенти Ава Джалалі (Софія Карсон), Кейтлін Мартелл-Льюїс (Сідні Парк) та Ділан Волкер (Елі Браун), яких пов'язує те, що всіх їх тримає на короткому повідку спритний маніпулятор та шантажист Нолан Готчкісс (Кріс Мейсон).

В кінці першої серії трійця ділиться своїми мріями про те, як би їм хотілося вбити Нолана, і у фінальній сцені їхні молитви були почуті тіло Нолана знаходять на огорожі поруч з університетською будівлею.

Наступна серія ще тісніше зведе цих трьох героїв разом, оскільки вони можуть виявитися головними підозрюваними у вбивстві, і їм доведеться надати поліції переконливі алібі.

Тим часом Елісон і Мона вирішують почати своє власне розслідування.

Також в новому трейлері присутній фрагмент тієї сцени, коли Елісон в своєму новому будинку виявила, що хтось приклеїв відклеєний шматочок шпалер; вона вирішила їх зірвати, і під шпалерами знайшла напис «Вони дивляться», який імовірно зробили кров'ю.

Чи заінтригував вас спін-офф «Милих ошуканок»? Діліться своїми враженнями в коментарях.

Друга серія серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки» з провокаційною назвою «Sex, Lies and Alibis» («Секс, брехня і алібі») вийде на екрани 28 березня за українським часом.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти в галерею серіалу і подивитися інші кадри з другої серії.

2612 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: