Чому Ідріс Ельба замінить Вілла Сміта в «Загоні самогубців 2»

22 березня 2019,  23:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Після виходу з проекту Вілла Сміта студія Warner Bros. запропонувала роль Дедшота в супергеройському екшені «Загін самогубців 2» актору Ідрісу Ельбі.

Наприкінці лютого Сміт був змушений відмовитися від участі в зйомках сиквела «Загону самогубців», і незабаром студія знайшла йому заміну в особі відомого британського актора.

Джерела повідомляють, що рішення про вихід Сміта було прийнято на дружніх умовах між обома сторонами і без будь-яких образ, пише Variety.

Для Ельби роль влучного найманця Дедшота буде другою роллю зі світу супергероїв в його кар'єрі він також відомий завдяки втіленню асгардійського вартового Геймдалля у фільмах Marvel Studios.

У сиквела поки немає режисера, хоча останнім часом передбачалося, що це місце займе творець «Вартових Галактики» Джеймс Ганн, а разом з Марго Роббі Ельба є лише другим офіційно підтвердженим членом каста «Загону самогубців 2».

Цього року Ельба повернувся в 5 сезоні детективного серіалу «Лютер» і виконав головну роль в комедійному серіалі від Netflix «Вмикай, Чарлі», а в серпні він втілить головного лиходія очікуваного бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу», де з ним будуть битися Двейн Джонсон та Джейсон Стейтем.

Сміт зараз зайнятий зйомками бойовика «Погані хлопці 3», а після зніметься в «Поганих хлопцях 4» та в фентезі «Яскравість 2». Наприкінці травня його можна буде побачити на великому екрані в образі Джіні в фентезійному мюзиклі від Disney «Аладдін».

Знімальний процес екшену «Загін самогубців 2» повинен розпочатися у вересні, а його прем'єра очікується в серпні 2021 року.

8659 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: