Регіна Тодоренко розповіла про свою першу відпустку з дитиною, яку провела в Дубаї

21 березня 2019,  19:41 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеведуча й співачка Регіна Тодоренко разом з чоловіком Владом Топаловим і 3-місячним сином Михайлом відправилася у відпустку в Об'єднані Арабські Емірати, де встигла трохи відпочити... і плідно попрацювати.

Незважаючи на те, що Регіна за роки ведучої шоу «Орел і Решка» об'їздила практично весь світ, це була її перша подорож до Дубаю та Абу-Дабі. І перша подорож в ролі мами.

Телеведуча активно ділилася фотографіями з сонячних міст і пляжів ОАЕ у своєму Instagram разом розповідями і порадами про те, як провести хорошу відпустку з маленькою дитиною.

За всю відпустку у неї поки вийшло тільки проїхатись на трьох гірках в парку атракціонів Ferrari World, але молода мама прагне більшого:

Була в Абу-Дабі. Що можу сказати, місто не бачила, була тільки в Феррарі-парку, встигла покататися на 3-х гірках, а там близько 18 атракціонів. Але поки з дітьми тільки так. По-іншому я ще не вмію, але буду вчитися.

Щоб успішно поєднувати материнство, працю та відпочинок, Регіна надихається зараз книгою письменниці Памели Друкерман «Французькі діти не плюються їжею»:

До речі, хто читав «Французькі діти не плюються їжею»??? За словами автора, француженки дуже самодостатні і вважають свою свободу ключовою складовою їхнього життя, мало хто носиться як квочка зі своєю дитиною і сидить в декреті 3 роки (дай Бог, щоб 3 місяці повозилися), але я ні в якому разі не засуджую, а навіть навпаки мене приваблює стиль життя паризьких дам. Просто у мене в голові виникло питання: ЯЯЯЯК??? ЯЯЯЯК ВОНИ ЦЕ РОБЛЯТЬ, поєднуючи материнство і роботу без будь-якого збитку?

Проте Регіна вже робить перші успішні кроки в цьому напрямку, оскільки в ОАЕ вона встигла не тільки відпочити, а й попрацювати, відзнявшись у новій рекламі купальників італійського бренду Calzedonia.

Нижче ви можете подивитися закулісні знімки цієї рекламної кампанії, яку знімали на мальовничому березі Перської затоки.

35256 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: