Кріс Претт прочитав сценарій «Вартових Галактики 3», який написав Джеймс Ганн

1 березня 2019,  16:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Претт, який втілює у супергеройському екшені «Вартові Галактики» супергероя Зоряного лицаря, поділився своїми враженнями від сценарію третьої частини, автором якого є Джеймс Ганн.

Незважаючи на те, що Ганн був звільнений з посади режисера супергеройського екшену «Вартові Галактики 3», Marvel Studios планують використати його сценарій, що підтвердив Претт під час спілкування з MTV News.

На питання про те, чи читав він сценарій третьої частини пригод Зоряного лицаря і його команди, який написав Ганн, актор відповів ствердно:

Так, я його читав. Він просто божевільний. Він дуже хороший.

Претт вважає, що, незважаючи на звільнення Ганна, вони повинні зняти третій фільм заради шанувальників:

Я люблю Джеймса. Я вірний Джеймсу і дуже його люблю. Але ми повинні, повинні зробити фільм. Ми повинні дати шанувальникам те, чого вони заслуговують. Думаю, це в природі Вартових Галактики — зібратися разом і зробити роботу.

Президент Marvel Studios Кевін Файгі також пообіцяв, що вони збираються продовжити сюжетну лінію Ганна в наступних «Вартових Галактики», хоча той і не буде їх режисерувати.

Про це Файгі розповів в інтерв'ю для CinemaBlend:

Вплив [Ганна] був Вартовими. Він був Вартовими. Це був його стиль в «Вартових» і «Месниках», як ви бачили ву «Війні нескінченності», і в сценарії «Вартових 3», який ми будемо використовувати. Тому ви побачите його вплив.

Тепер Marvel залишилося знайти хорошого режисера, який зміг би втілити всі божевільні космічні ідеї Ганна на великому екрані і не розчарувати шанувальників.

Вартові Галактики повернуться в блокбастері «Месники: Завершення», який вийде в прокат навесні, 25 квітня.

Дати прем'єри у фільму«Вартові Галактики 3» поки немає. Якщо раптом студія знайде режисера в найближчі дні і зніме третю частину в цьому році, то вони можуть встигнути до 2020 року, але більш реалістично очікувати на повернення цієї супергеройської команди в своїй особистій пригоді у 2021 році.

1384 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: