Дивимося розширений ТБ-ролик рімейку «Король Лев», який показали під час церемонії «Оскар»

26 лютого 2019,  01:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час однієї з рекламних пауз 91-ї церемонії нагородження премії «Оскар», яка відбулася 24 лютого, студія Disney показала розширений ТБ-ролик одного з своїх майбутніх рімейків «Король Лев».

Нова кіноробота творця «Книги джунглів» Джона Фавро буде художньою адаптацією мультфільму «Король Лев», який вийшов у 1994 році й розбив і одночасно підкорив серця багатьох глядачів.

Це історія маленького левеняти Сімби (Дональд Гловер), чий батько Муфаса (Джеймс Ерл Джонс), король африканської савани, гине завдяки лапам рідного брата Шрама (Чіветель Еджіофор). Малий Сімба тікає і знаходить притулок далеко від рідної прайду. Він дорослішає разом з новими друзями Тимоном (Біллі Айкнер) і Пумбою (Сет Роген), поки не стає досить дорослим, щоб повернутися і самому стати королем звірів.

Разом з голосами перерахованих вище акторів у стрічці «Король Лев» прозвучать голоси співачки Бейонсе (Нала) та актриси Елфрі Вудард (Сарабі).

Нижче ви знайдете новий постер цієї казки, на якому маленький Сімба та його батько Муфаса зображені на тлі яскравого африканського сонця.

Українська прем'єра фільму «Король Лев» відбудеться влітку, 18 липня.

На два місяці раніше, 23 травня, на екрани вийде ще один рімейк від Disney «Аладдін». На який з цих фільмів ви чекаєте найбільше? Пишіть в коментарях.

2925 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: