Джей Джей Абрамс повідомив про завершення зйомок дев'ятих «Зоряних воєн»

16 лютого 2019,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 15 лютого, підійшли до кінця зйомки очікуваної наукової фантастики «Зоряні війни: Епізод 9», яка завершить третю трилогію популярної космічної саги.

Про завершення зйомок картини «Зоряні війни: Епізод 9» режисер Джей Джей Абрамс повідомив учора в своєму Твіттері:

Здається неймовірним, але сьогодні ми завершили зйомки дев'ятого епізоду. Не існує відповідного способу подякувати цим дійсно чарівним команді і акторському складу. Я назавжди зобов'язаний усім вам.

Разом з цим він поділився зворушливою фотографією з виконавцями головних ролей у третій трилогії Дейзі Рідлі, Джоном Боєгою та Оскаром Айзеком.

Цим самим знімком поділився на своїй сторінці Боєга разом зі словами подяки на адресу своїх колег та режисера:

Це кінець зйомок фільму «Зоряні війни: Епізод 9» і кінець частини мого життя, за яку я не можу бути ще більш вдячним. Який процес! Це дійсно було щастям бути в цих фільмах в оточенні дивовижних людей. Джей Джей, спасибі за те, що здійснив мої мрії.

Абрамс зняв сьомий епізод саги «Зоряні війни: Пробудження сили», і після неоднозначного прийому восьмої глави «Зоряні війни: Останні джедаї», режисером якої був Раян Джонсон, студія Lucasfilm вирішила повернути Абрамса для завершення трилогії.

Разом з Рідлі, Боєгою та Айзеком у дев'ятому епізоді повернеться Адам Драйвер в образі головного лиходія Кайло Рена.

Компанію їм складуть Марк Гемілл, Керрі Фішер, Донал Глісон, Люпіта Ніонго, Келлі Марі Трен, Йонас Суотамо, Біллі Лурд, Ентоні Деніелс, Біллі Ді Вільямс, Кері Рассел, Річард Е. Грант та Метт Сміт.

Деталі сюжету дев'ятого фільму поки тримаються в суворому секреті, так що залишається лише гадати, яким чином завершиться протистояння Опору та Першого ордена.

Українська прем'єра фантастики «Зоряні війни: Епізод 9» відбудеться у кінці цього року, 19 грудня.

1618 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: