Перший український ТБ-ролик «Капітан Марвел»

6 лютого 2019,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зустрічайте нову супергероїню всесвіту Marvel! Вона походить з раси благородних воїнів та героїв кріі й готова рятувати Землю в офіційному українському ТБ-ролику супергеройського екшену «Капітан Марвел».

Події фільму «Капітан Марвел» розгортатимуться в 1990-х роках і розкажуть історію становлення однієї з найвеличніших супергероїнь коміксів Marvel, яку друзі знають як Керол Денверс (Брі Ларсон). Раніше вона була висококласною військовою льотчицею, але потім потрапила в космічну аварію, після чого її повернули до життя за допомогою крові іншопланетної раси кріі, яка наділила героїню суперсилами. Через деякий час Керол повертається на рідну Землю без пам'яті про своє минуле життя, щоб знайти і затримати небезпечного скрулла, який вміє змінювати свою зовнішність, і в ході переслідування цього небезпечного злочинця-іншопланетянина, вона зустрічає агента Щ.И.Т.а Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон).

Дивіться також ТБ-ролик «Капітан Марвел» з Супербоула, який вийшов у неділю і показав нові моменти фільму. У кіно з 7 березня.

2231 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: