Серіал «Метод Комінські», який отримав 2 «Золотих глобуса», продовжено на 2 сезон

2 лютого 2019,  20:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як новий серіал від Netflix «Метод Комінські» на початку року став дворазовим лауреатом премії «Золотий глобус» і отримав звання кращого комедійного серіалу, стримінговий сервіс вирішив продовжити його на 2 сезон.

Комедійний серіал «Метод Комінські» розповідає про міцну дружбу колись відомого актора Сенді Комінські (Майкл Дуглас) та його агента Нормана Ньюлендера (Алан Аркін), які намагаються вибратися з будь-якої життєвої ситуації з гумором і честю та з невеликою допомогою з боку своїх сімей, нагадуючи нам, що деякі відносини ніколи не старіють.

У відео-оголошенні про продовження серіалу (див. вище) Дуглас і Аркін розмовляють за столиком в ресторані, задаючи один одному різні питання і підколюючи один одного.

Також в багатосерійній комедії від творця хітових серіалів «Теорія великого вибуху» і «Два з половиною людини» Чака Лоррі знялися Сара Бейкер, Енн-Маргрет, Ліза Едельштейн, Ненсі Тревіс, Грехем Роджерс, Ешлі ЛаТроп та Емілі Осмент.

У двох серіях 1 сезону з'явився давній друг Дугласа Денні ДеВіто, який зіграв лікаря головного героя.

Дати прем'єри у 2 сезону «Методу Комінскі» поки немає, але після приголомшливого успіху серіалу вона може відбутися у кінці 2019 року, або на початку 2020.

На цьому тижні Netflix також повідомив, що 2 сезон отримає його хітова підліткова драмеді «Статеве виховання» з Эйсою Баттерфілдом у головній ролі.

2252 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: