Нік Ф'юрі вручає Керол Денверс пейджер в новому ТБ-ролику «Капітан Марвел»

2 лютого 2019,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в мережу потрапив російський ТБ-ролик супергеройського екшену «Капітан Марвел», і він розкрив, як Керол Денверс отримала пейджер від Ніка Ф'юрі, що зіграв важливу роль у кінці фільму «Месники: Війна нескінченності».

«Капітан Марвел» відправить нас в 1990-і роки і повідає історію становлення однієї з наймогутніших супергероїнь з коміксів Marvel. Керол Денверс (Брі Ларсон) була пілотом ВПС США, але після одного космічного інциденту отримала суперздібності і приєдналася до спецзагону іншопланетної раси кріі, який захищає галактику. Одного разу вона повертається на рідну Землю, де під час своєї місії зустрічає майбутнього директора Щ.И.Т.а Ніка Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), і вони стають друзями.

Пейджер Капітана Марвел, який з'являється в даному ТБ-ролику, став знаменитим після своєї появи в сцені після титрів блокбастера «Месники: Війна нескінченності», де Нік Ф'юрі і його колега Марія Гілл (Кобі Смолдерс) за секунду до свого зникнення після клацання Таноса (Джош Бролін) встигли за його допомогою відправити Керол сигнал лиха.

Не звертайте увагу у ТБ-ролику на помилкову позначку 16+, оскільки цей фільм буде зроблений в традиціях MCU, і його можна буде дивитися з 12 років, як і попередні частини даної франшизи.

Українська прем'єра екшену «Капітан Марвел», режисерами якого є Анна Боден і Раян Флек, відбудеться на початку весни, 7 березня.

Після Капітан Марвел повернеться в блокбастері «Месники: Завершення», який вийде в український прокат 25 квітня.

3649 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: