Метт Сміт і Адріа Архона зіграють з Джаредом Лєто в «Морбіусі», спін-оффі «Людини-павука»

26 січня 2019,  15:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту супергеройського фільму від Marvel і Sony Pictures «Морбіус, живий вампір» приєдналися зірка серіалу «Доктор Хто» Метт Сміт та Адріа Архона з фантастики «Тихоокеанський рубіж 2».

«Морбіус, живий вампір» розповість про біохіміка Майкла Морбіуса, який намагається вилікувати себе від рідкісної хвороби крові, але замість цього випадково заражає себе вампіризмом

«Морбіус» буде спін-оффом франшизи «Людина-павук» з Томом Голландом, як торішній «Веном», де головного героя втілив Том Гарді.

Роль Морбіуса виконає володар премії «Оскар» Джаред Лєто. У 2016 році він вже долучився до світу екранізацій коміксів, зігравши культового суперлиходія Джокера у фільмі «Загін самогубців».

Архона виконає тут головну жіночу роль — роль нареченої Морбіуса Мартіни Бенкрофт, яку в коміксах спіткала трагічна доля від рук ворога Морбіуса доктора Ленгфорда.

Кого втілить у цій екранізації коміксів Marvel Сміт, поки не розкривається, але Variety пише, що у нього буде «велика роль».

Зйомки «Морбіуса», режисером якого є Даніель Еспіноса, повинні були початися в листопаді 2018 року, але були перенесені на лютий 2019, так що в наступному місяці очікуємо побачити перші фото зі знімального майданчика від всюдисущих папараці.

Сміт, який у минулому році був номінований на премію «Еммі» за роль принца Філіпа в історичному серіалі «Корона», у майбутньому з'явиться в науковій фантастиці «Зоряні війни: Епізод 9».

Архона в цьому році зіграє в бойовику «Потрійний кордон» з Беном Аффлеком та Чарлі Ганнемом, фентезійному серіалі «Добрі передвісники» та екшн-трилері Майкла Бея «6 Underground», де головну роль виконає Раян Рейнольдс.

Влітку, 4 липня, на великі екрани вийде другий сольний фільм про пригоди Пітера Паркера «Людина-павук: Далеко від дому».

Також Sony планує зняти продовження «Венома».

3239 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: