Трейлер фільму «Смерть і життя Джона Ф. Донована» з Кітом Герінгтоном і Наталі Портман

26 січня 2019,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канадський режисер Ксав'є Долан представив у п'ятницю офіційний трейлер своєї довгоочікуваної драматичної картини «Смерть і життя Джона Ф. Донована», головну роль в якій виконує зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон.

Фільм «Смерть і життя Джона Ф. Донована» розповість про те, як через десять років після смерті американської телезірки Джона Ф. Донована молодий актор Руперт Тернер згадує про їхнє листування, яке вони вели, коли йому було 11 років, і про те, як ці листи вплинули на життя обох.

Герінгтон, відомий завдяки ролі Джона Сноу в хітовому фентезі «Гра престолів», виконує тут роль Джона Ф. Донована.

Руперта в дитинстві зіграє юний актор Джейкоб ТремблейКімната», «Диво»), а в дорослому віці Бен ШнетцерWarcraft: Початок», «Гордість»).

На честь виходу трейлера «Смерть і життя Джона Ф. Донована» Долан розповів в Instagram, як багато для нього означає ця картина:

Друзі, я з гордістю ділюся трейлером цього фільму з вами. Це була праця любові і завзятості. Під час створення цього фільму я навчився набагато більшому, ніж я знав раніше. Я так вдячний [компанії] @marsfilms, що ви повірили в мене і в цей фільм. Їх підтримка не змінювалася і їх пристрасть, незважаючи на очікування, залишалася колишньою. Будь ласка, знайте, що моїм єдиним бажанням від самого початку цієї пригоди було поділитися усім з вами. І ніколи не стримуватися. Тепер прийшов час відпустити цей фільм. Він ваш. Я сподіваюся, що він знайде вас і принесе вам радість та надію.

Мати Руперта зіграє володарка премії «Оскар» Наталі Портман, а мати персонажа Герінгтона володарка премії «Оскар» Сьюзен Сарандон.

Компанію їм на екрані складуть Тенді Ньютон, Кеті Бейтс, Сара Гадон, Амара Каран і Майкл Гембон.

У цьому фільмі також повинна була з'явитися Джессіка Честейн, але під час монтажу Долан прийняв нелегке рішення видалити сюжетну лінію її героїні з оповідання.

Світова прем'єра драми «Смерть і життя Джона Ф. Донована» відбулася минулої осені на кінофестивалі в Торонто. В європейський прокат стрічка вийде у березні.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися, коли нове творіння Долана покажуть в українських кінотеатрах.

2607 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: