Перший погляд на Адама Драйвера, Аннетт Бенінг та Джона Гемма у драмі «Звіт про тортури»

18 січня 2019,  17:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перші кадри драматичного фільму «Звіт про тортури», присвяченого терактам 11 вересня 2011 року, представляють персонажів у втіленні Адама Драйвера, Аннетт Бенінг і Джона Гемма.

«Звіт про тортури», який в оригіналі був недавно перейменований з «The Torture Report» на просто «The Report», розповість про те, як після трагічних подій 11 вересня 2001 року агенти ЦРУ йдуть на крайні заходи при допитах тих, хто, за їхнім припущенням, стояв за цим терактом.

Драйвер втілює співробітника сенату Деніела Джонса, якому доручають очолити розслідування програми затримання та допиту ЦРУ. Проаналізувавши численні докази, він дізнається про їхні «вдосконалені методи допиту» жорстокі, аморальні та неефективні, які ЦРУ взяло на озброєння після 11 вересня.

Бенінг, на чиєму рахунку є 4 номінації на премію «Оскар», перевтілилася тут в сенатора США від штату Каліфорнія Дайенн Файнстайн.

Роль Гемма поки не розкривається, але, судячи з його кадру, він буде виступати в суді чи на закритому слуханні комітету з питання тортур, які застосовувало до затриманих ЦРУ.

Разом з Драйвером, Бенінг і Геммом у «Звіті про тортури» зіграють Дженніфер Моррісон, Майкл С. Голл, Мора Тірні, Бен МакКензі, Меттью Різ, Тед Левайн і Тім Блейк Нельсон.

Сценаристом і режисером драми виступає Скотт З. Бернс, що найбільш відомий як автор сценарію фільмів «Ультиматум Борна», «Побічна дія» і «Зараза».

Світова прем'єра картини «Звіт про тортури» відбудеться 26 січня в рамках кінофестивалю «Санденс», а в широкий прокат вона, швидше за все, вийде восени, напередодні наступного нагородного сезону.

2010 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: