Тизер фільму «Мисливці за привидами 3» повідомляє, що він вийде у 2020 році

17 січня 2019,  01:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В Інтернет потрапив перший тизер паранормальної комедії «Мисливці за привидами 3», яка буде продовженням оригінальної дилогії, а не нещодавнього перезапуску.

В 2016 році компанія Sony Pictures спробувала перезапустити популярну історію про четвірку мисливців за привидами з актрисами в головних ролях, але нові «Мисливці за привидами» не змогли відродити франшизу перезапуск провалився в американському прокаті, заробивши всього $128,4 млн при бюджеті в $144 млн.

Але кілька років по тому боси Sony все-таки знайшли інший спосіб повернути цей всесвіт на великі екрани зняти продовження фільму «Мисливці за привидами 2», де мисливців втілювали легендарні Білл Мюррей, Ден Ейкройд, Гарольд Реміс та Ерні Гадсон.

Сюжет нової глави тримається в суворому секреті, й поки не повідомляється, чи повернуться Мюррей, Ейкройд і Гадсон в головних ролях. Реміс помер у 2014 році.

Але свіжий тизер проекту говорить про одне в третьому фільмі точно повернеться їх культова машина, на якій хоробра четвірка відправлялася на виклики, щоб ловити привидів.

Режисером продовження буде номінант на премію «Оскар» Джейсон Райтман, син Айвена Райтмана, який зняв перші та другі «Мисливці за привидами».

«Мисливці за привидами 3» прибудуть на екрани влітку 2020 року.

2252 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: