Тизер українського серіалу «Кріпосна» критикують за насильство і російську мову

14 січня 2019,  15:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал СТБ готує масштабну прем'єру свого нового костюмованого серіалу «Кріпосна», чий тизер крутять зараз і по іншим українським каналам. Але незважаючи на те, що серіал зняли в Україні, глядачів розчарувало, що в його тизері звучить російська мова.

«Це буде особливий день. Щасливий і світлий. День, коли ніщо і ніхто не завадить мені вирватися з цієї клітки.»

Розширений синопсис серіала «Кріпосна» розповідає:

Юна сирота Катерина Вербицька — дуже красива, розумна і освічена дівчина. Завдяки її хрещеній матері Катю виховали як панночку шляхетної крові. Вона знає іноземні мови, грає на фортепіано, малює і прекрасно розуміє, що все це ніяк не полегшить долю народженої в неволі. Катерина належить найбагатшим поміщикам у Ніжині Червінським. Дівчина існує між двома світами — світом кріпаків і дворян. І в жодному з них для неї немає місця. Життя приготувало Катерині чимало сюрпризів. У боротьбі за своє щастя їй доведеться пережити смерті близьких, врятуватися від переслідувань маніяка, вибратися зі світу київських борделів. І головне — перемогти свою господиню, жорстоку поміщицю, яка хоче вбити Катю. Кріпосна пройде крізь пекло і зустрінеться з жахливими випробуваннями долі. Що ж чекає на неї в кінці жорсткої боротьби за право бути вільною і коханою?

Головну роль у драмі виконує актриса Катерина Ковальчук, і її героїню в першому тизері готують до весілля. Шлейф шикарного білого плаття кріпачки заповнює всю кімнату, але коли піднімається вуаль, то погляду глядача показується побите обличчя Катерини.

На сайті Youtube даний тизер викликав у глядачів хвилю обурення одразу з декількох причин (читайте нижче).

Багатьох обурило, що головна героїня українського серіалу говорить російською мовою.

Інші сприйняли побої героїні як рекламу булінга і переживають, що вдень по телевізору цей промо-ролик бачать діти. А що ви думаєте з цього приводу?

Прем'єра серіалу «Кріпосна», де також зіграють провідні українські актори Станіслав Боклан, Ольга Сумська і Марк Дробот, відбудеться 25 лютого.

Чи збираєтеся ви його дивитися? Пишіть в коментарях.

5054 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: